BOKA

Om oss

Hanna Wiggins är legitimerad specialistsjuksköterska och certifierad injektionsbehandlare av Estetiska Injektionsrådet. Hannas vision är att erbjuda kunder de modernaste behandlingarna för att förebygga, bibehålla och återskapa naturlig skönhet och hudkvalitet.

Dagligen träffar jag kunder med olika önskemål och skräddarsyr unika behandlingar för varje människas behov. Att få se hur förändringen, resultatet och den boost av energi som varje kund får av varje behandlingen är fantastiskt att få vara med om.

Hanna

Hanna Wiggins är legitimerad specialistsjuksköterska och certifierad injektionsbehandlare av Estetiska rådet. Hannas vision är att erbjuda kunder de modernaste behandlingarna för att förebygga, bibehålla och återskapa naturlig skönhet och hudkvalitet.

Hanna har arbetat som specialistsjuksköterska inom ambulanssjukvården och som distriktssköterska. År 2017 startade Hanna Estetiska Hudvårdskliniken i Lidköping. Ansvarig läkare är Dr Linda Borg Hähnert som driver Dr. Borg Estetik.

Utbildningar:

Leg sjuksköterska
Leg specialstsjuksköterska med inrikting mot ambulanssjukvård
Leg specilasitsjuksköterska med inriktning mot avancerad vård i hemmet
Certifierad infuzion behandlare
Grundkurd Fillers Dr k Acadamy
Grundkurs Botox Dr k Acacademy
Läppar specialistkurs dr k acacemy
Kinder specialstkurs dr k academy
Certifierad av Estetiska injektionsrådet
Fördjupningskurs läppar noscomed/merz aesthetic
Dermapenutbildning, MMSkincare
Fillers, Allergan
Komplikationskurs, Allergan

Hanna deltar fortlöpande i både nationella och internationella utbildningar, kongresser och workshops för att alltid erbjuda sina kunder det bästa på marknaden inom estetiska behandlingar och avancerad hudvård.

EN KOMPLETT SKÖNHETSKLINIK

Estetiska hudvårdskliniken finns i trevliga, smakfullt inredda lokaler nära torget i Lidköping. Kliniken har den allra modernaste utrustningen och verksamheten samt lokalen är godkänd av miljö-och byggnämnden i Lidköpings kommun. Varmt välkommen!

ESTETISKA HUDVÅRDSKLINIKEN

Källaregatan 4A
53130 Lidköping
Sverige

Följ oss på Instagram och Facebook